Ajankohtaista

  • 28.09.2013 Koti Turkista -ilta 9.10.2013
  • 07.02.2013 Lapin Arvokiinteistöillä tyytyväisimmät asiakkaat!
  • 28.01.2013 Levin konttoriin uudet kasvot
  • 11.12.2012 Lapin Arvokiinteistöt Oy Leville
  • Oikea-arvo palvelu avattu

Koti Turkista -ilta 9.10.2013

28.09.2013

Koti Turkista –iltan keskiviikkona 9.10.2013!

Koti-Turkista ilta Lapin Arvokiinteistöjen Rovaniemen konttorilla 9.10.2013 klo 17.00 - 19.00 osoitteessa Koskikatu 25, (Rinteenkulman kauppakeskus).

Tule kuulemaan kokemuksia Turkissa asumisesta ja asunnon ostosta sekä tutustumaan upeisiin kohteisiimme! Kerromme palveluistamme ja voimme suunnitella Sinulle sopivaa ajankohtaa lähteä tutustumaan Turkin koteihin myös paikanpäälle!

Tarjolla kahvia ja pientä purtavaa. Paikalla voit myös osallistua matkalahjakortin (arvo 600 €) arvontaan. Arvonta suoritetaan vastanneiden kesken 28.2.2014. Arvontaan voi osallistua myös nettisivuillamme http://www.lapinarvokiinteistot.fi/koti-turkista.html  Kerro unelmakohteestasi ja osallistu arvontaan!

Lisätietoa Koti Turkista -illasta ja Turkin kodeista saat http://www.lapinarvokiinteistot.fi/kiinteistonvalittaja-lapin-arvokiinteistot-koti-turkista.html tai Jukka Ruskola p. 040 8459581 tai jukka.ruskolapinarvokiinteistot.fi

TERVETULOA!

 

» Ylös

Lapin Arvokiinteistöillä tyytyväisimmät asiakkaat!

07.02.2013

Lapin Arvokiinteistöt Oy:lle on myönnetty 24.1.2013 Todistetusti tyytyväisimmät asiakkaat -sertifikaatti. Sertifikaatti myönnetään vain yrityksille, jotka ovat saaneet eniten arvostusta oman toimialansa asiakkailta omalla paikkakunnallaan.   

Suomen Yirtysvaliot Oy selvitti, millä rovaniemeläisillä yrityksillä on kaikkein tyytyväisimmät asiakkaat. 

Tulokset saatiin laajalla haastattelututkimuksella, jossa selvitettiin kuluttujien mielipiteitä paikallisista yrityksistä eri toimialueilta. 

Lapin Arvokiinteistöt Oy:llä on Rovaniemen tyytyväisimmät asiakkaat! 

» Ylös

Levin konttoriin uudet kasvot

28.01.2013

Kirsi Logje aloitti Arvokiinteistöillä

Lapin Arvokiinteistöjen Levin konttorin väki kasvoi, kun kiinteistönvälittäjä LKV Kirsi Logje aloitti työt.

Kirsi on toiminut alalla yli 10 vuotta.  

» Ylös

Lapin Arvokiinteistöt Oy Leville

11.12.2012

Lapin Arvokiinteistöt Oy nousi Leville

Uutta virtaa kiinteistökauppaan.

Levillä Leviraitti 7:ssä on avattu kiinteistökaupan alan yritys, Lapin Arvokiinteistöt Oy, jonka palvelukonsepti lupaa asiakkaalle kiinteistökaupan palvelut laadukkaasti ammattitaitoisen ja koulutetun henkilökunnan avulla. 

Arvokiinteistöt toimivat yksityisenä ketjuna. Kiinteistönvälittäjä LKV Jukka Ruskola perusti Osmo Mertalan kanssa Lapin Arvokiinteistöt Oy:n vuonna 2009, yrityksellä on konttorit Keminmaalla, Rovaniemellä ja marraskuusta alkaen myös Levillä. 

Jukka Ruskolan ja  Osmo Mertalan hedelmällinen yhteistyö on alkanut Oulun Arvokiinteistöt Oy:n puitteissa  2006 jonka toimipaikat ovat Oulussa ja Kempeleessä kauppakeskus Zeppelinissä.

- Toimimme ketjuna ja teemme tiivistä yhteistyötä toimistojemme kesken, joten asiakaitamme palvellaan 23 välittäjän/asuntokauppiaan voimalla, niinpä myytäviä kohteita riittää koko Pohjois-Suomen alueella Rukalta ja Iso-Syötteeltä Saariselälle ja Ylä-Lappiin saakka. Tunnemme alueet hyvin ja voimme tarjota erilaisia kohteita yksityisille, yrityksille ja sijoittajille, sanoo Jukka Ruskola.

Lapin Arvokiinteistöjen Levin konttorista käsin  asuntokauppaa ja esittelyitä tekevät pääsääntöisesti LKV Jouni Hirvioja (englanti, ruotsi, suomi) ja asuntokauppias Kari Pakkanen (englanti, ruotsi, suomi). Vahvistuksena on kielitaitoinen Venäjän kaupan erikoismies diplomi-insinööri Seppo Rantamaula (suomi, ruotsi, englanti, saksa, ranska, venäjä). Jukka Ruskola on pääasiassa Oulun konttorilla, mutta liittyy Levin joukkoihin vilkkaimpina aikoina kuten itsenäisyyspäivän, joulun ja kevätviikkojen aikaan. 

Ei aamulla tiedä?

- Ite tykkään siitä, ettei ole kahta samanlaista kauppaa, työn suola on se, ettei aamulla tiedä, mitä päivä tuo tullessaan. Reagoimme nopeasti myös virka-ajan ulkopuolella, ja varsinkin tunturikohteessa on oltava esittelemässä viimeistään parin tunnin sisällä, jos kauppaa halutaan tehdä, sanoo Jouni Hirvioja.

- Meille asiakaslähtöisyys ja tiiminä toimiminen on perusperiaatteita ja kohteitahan riittää puolen Suomen alueelta, aina löytyy oikea kohde, kun vähän aikaa jutellaan ja kuullaan asiakkaan toiveita.

Levin Utsuvaara kiinnostaa venäläisiä.

Seppo Rantamaula kertoo Levillä erityisesti Utsuvaaran alueen olevan sellainen, joka venäläisasiakasta kiinnostaa. 

- Venälaisasiakkaita on erityyppisiä. Yksityinen venäläinen haluaa ostaa Suomesta veden ääreltä ison alueen. Ei naapureita, tie perille ja palvelut alle 20 km päässä. On oltava laituri ja moottoriveneellä pitää päästä sekä kalastusmahdollisuus olla.

Tunturikohteissa meillä on kaksi päätyyppiä eli tavalliset venäläiset; perheet, jotka etsivät 100 000?300 000 euron mökkikohdetta. Ja sitten uusvenäläiset eli oligarkit, jotka ovat valmiita sijoittamaan isojakin summia, sanoo Seppo Rantamaula.  Venäläiset ostajat ovat erittäin hintatietoisia, joten ylihinnoitelluista kohteista he eivät ole kiinnostuneita, mutta kun heitä miellyttävä kohde löytyy ja hinta/laatu suhde on kohdillaan kaupat sovitaan nopeastikin.

- Venäläiset arvostavat Levin palveluita ja luotettavuutta. He tykkäävät, että on siistiä ja tasokasta. Loma on se asia, johon venäläinen panostaa, ja Suomessa myytävä muoti kansainvälisine brändeineen kiinnostaa.

Venäläinen haluaa aina voittaa; sää ei tätä ulkoilukansaa liioin pelota, jos lasketteluhissit liikkuvat, rinteeseen mennään aina.

- Venäläisillä on mielenkiintoa investoida isoihin hotelli- ja ravintolahankkeisiin. Levillä neuvotellaan parhaillaan Utsuvaaran hotellihankkeesta, kaavahan on valmis ja rakennusoikeutta on siellä 17 000 kerrosneliölle. Tämä on ehdottomasti Levin yksi avainkohde, ja hotellin rakentaminen toteutuessaan nostaisi koko Utsun alueen palvelutarjontaa merkittävästi.

Kaupantekoprosessi puolestaan Venäjällä on pitkä, pari kuukautta vierähtää helposti. Pankkiliikenne tosin jo toimii Venäjälläkin ja venäläisten kanssa kaupassa vaaditaan aina rahojen alkuperätodistus, jolla todistetaan, ettei kyse ole rahanpesusta.

» Ylös

Oikea-arvo palvelu avattu

Arvokiinteistö on avannut Oikea-arvo palvelun 1.12.2012.

» Ylös